#INFOJUNTS

REVISTA DIGITAL DE JUNTS PER VILANOVA. L'ACTUALITAT DE VILANOVA DEL VALLÈS, AL DIA

39 famílies del poble comptaran amb ajuts de menjador, en la primera mesura del mandat de la representant de Junts per Vilanova al Consell Comarcal

Roser Colomé, portaveu del grup municipal de JxV i consellera de Polítiques Socials i Igualtat al Consell Comarcal del Vallès Oriental, va signar de forma conjunta amb la portaveu del grup municipal del PSC i consellera d'Ensenyament a l’ens comarcal, Mª Lluïsa Ferré, el decret que otorga un total de 5.587 ajuts de menjadors a tota la comarca del Vallès Oriental, per un import total de més de 3 milions d’€.

Lluís Garcia, sobre el Parc Fluvial: “Seguirem l’evolució de l’embolic que hi ha amb el Parc Fluvial. De la reunió amb l’Ajuntament vam saber que la cosa ve de lluny”

El passat mes d’agost, l’equip municipal de Junts per Vilanova va rebre l’acta de la reunió que van mantenir el 17 de juliol amb el govern municipal i la resta de grups del Ple per abordar la situació del Parc Fluvial.

Irene Garcia: "Haurem de seguir insistint per poder posar les coses fàcils a les persones amb mobilitat reduïda"

La moció del grup de JxV per eliminar les barreres arquitectòniques no prospera amb els vots en contra d'Unitat i d'ERC, "amb l'excusa de que ho porten al programa. Però els hem hagut de recordar que també era en el seu programa de 2015-2019, que segueixen governant i que, avui, seguim igual".

Junts per Vilanova portarà, de nou, al ple una moció per eliminar barreres arquitectòniques al poble

Lluís Garcia: "Insistirem les vegades que faci falta perquè el Govern bipartit ens faci cas. La vila ha de ser accessible per a tothom"

El Grup Municipal de Junts per Vilanova rebrà una dotació econòmica mensual de 315€

Roser Colomé: "Teníem un compromís amb la transparència i, explicar les nostres retribucions, és un primer pas"