El Grup Municipal

La Roser va néixer a Vilanova del Vallès el 1987 i té el gran honor de ser la primera vilanovina del municipi independent! Fa un mesos, va fer realitat un dels somnis de la seva vida: comprar la que serà casa seva al centre de la vila, tot i que "el cor serà sempre de Santa Quitèria". Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i amb un Màster en Dret Laboral i Seguretat Social, exerceix d’advocada des de 2011. La podràs trobar si li fas arribar un correu-e a juntsvilanovavalles@gmail.com o si la segueixes a les xarxes socials @roser_colome (Twitter) @rucolome (Instagram).

En Lluís va néixer a Mataró el 1976 i viu a Vilanova del Vallès des del 2005 amb la Núria, la seva dona, i el petit de la casa, l'Arcadi.

És Tècnic Especialista en Projectes Mecànics i, des del 1996, ha treballat en una oficina tècnica del sector privat.

El podràs trobar si li fas arribar un correu-e a juntsvilanovavalles@gmail.com i si el segueixes a les xarxes socials @lluisgpera (Twitter) @lluisgpera (Instagram) i a Facebook.

La Irene va néixer a Barcelona el 1981 i, des del 2016, viu al nucli urbà de Vilanova de Vallès. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Internacional de Catalunya i amb un Mestratge en Direcció de Comunicació i Màrqueting, la Irene dedica, des de fa més de 10 anys, la seva vida professional al sector de la comunicació corporativa i institucional, tan al sector públic com al privat. La podràs trobar si li fas arribar un correu-e a juntsvilanovavalles@gmail.com i si la segueixes a Facebook com a Ire Garcia.